skip to Main Content

Tanssiliikunnan kurssit järjestetään maanantaisin 3.2.-4.5.2020 sekä keskiviikkoisin 15.1. – 29.4.2020.

Hiihtolomalla (19.2.) ja pääsiäismaanantaina (13.4.) ei ole tunteja.

Maanantaisin Lavis-lavatanssijumppa ja kevyet venyttelyt klo 19.30-20.45

Keskiviikkoisin Lavis-lavatanssijumppa ja kevyet venyttelyt klo 18.00-19.15

Lavis-tunnilla meno on hauskaa ja hikistä! Et tarvitse mitään ennakko-osaamista, pelkkä innostunut mieli riittää. Tunnilla tanssitaan yksin. Kurssi sopii kaikille, sillä jokainen saa tanssia omalla tyylillään ja tehollaan. Harjoituksen tehoa on täysin mahdollista säädellä itse oman osaamisen ja kunnon mukaan. Saat tästä ohjeet tunnilla. Tunnin lopuksi rauhoitutaan venytellen.

Tällä kurssilla ihan jokainen pysyy mukana ja saa onnistumisen kokemuksia!

Voit halutessasi ilmoittautua molemmille kursseille.

Lue lisää Laviksesta osoitteesta lavis.fi.

Hinnat

UUTTA: Lavikseen voit nyt tulla myös kertamaksulla! Kertamaksu 10e.

Maksu pankki-/luottokortilla, muut maksutavat eivät ole mahdollisia. Saavuthan paikalle riittävän ajoissa, jotta tunti pääsee alkamaan ajallaan.

Kausihinnat:

Maanantai, 12 kurssikertaa: 108e / henkilö

Keskiviikko, 15 kurssikertaa: 135e /  henkilö.

Kausimaksun voi tarvittaessa maksaa kahdessa erässä. Esitä tämä pyyntö ilmoittautumisen yhteydessä.

Kysy hinta erikseen, mikäli haluat mukaan kesken kauden!

Alennukset

Mikäli haluat käydä kahdella viikkotunnilla, saat toisen tunnin -25% alennuksella. Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10% hinnoista. Alennusoikeus on todistettava.

Kalvaako epäilys?

Jos tämä ei olekaan sinun juttusi? Jos kaikki onkin kerrassaan kamalaa? Ilmoittaudu silloin koodilla ”startti”! Tällöin sitoudut viiteen ensimmäiseen kurssikertaan 50 euron hintaan. Tämän jälkeen voit lopettaa kurssin siihen tai maksaa erotuksen jäljellä olevasta kurssimaksusta ja jatkaa loppuun saakka.

(Tosin hyvin suurella todennäköisyydellä kurssin loppua kohti osallistujat huomaavat rupattelevansa iloisesti lähes tuntemattomien ihmisten kanssa ja kokevansa outoa mielihyvää liikkuessaan musiikin tahtiin lattialla. Järjestävä osapuoli pidättää oikeuden sallia tämän tapahtuvan.)

Ulpun Lavis-tunneista sanottua:

Ulpu on vaan niin parasta. Kurssilla voi treenata ihan selkä ja hiukset märkänä tai sitten vähän verkkaisemmin. Tunnin jälkeen oli aina iloinen mieli! Se musiikki ja liikunta eli fyysinen ja henkinen hyvinvointi. Ihan vaan parasta!

Oli tosi kiva kurssi. Eri tasoiset tanssijat pärjää samassa, koska suorituksen voi tehdä vaativammin tai vai askeltaa. Ikä ei estä! Useilla iäkkäillä nivelvaivoja, ei ole pakko pomppia niin paljon kuin nuorempana.