skip to Main Content

Tanssiliikunnan kurssit järjestetään tiistaisin 1.9. – 15.12.2020 ja torstaisin 3.9. – 17.12.2020.

Yhteensä 15 kurssikertaa. Syyslomalla (vko 42) ei pidetä tunteja.

 

Lavis-lavatanssijumppa ja kevyet venyttelyt tiistaisin klo 19.15-20.30 sekä torstaisin klo 19.45-21.00

Lavis-tunnilla meno on hauskaa ja hikistä! Et tarvitse mitään ennakko-osaamista, pelkkä innostunut mieli riittää. Tunnilla tanssitaan yksin. Kurssi sopii kaikille, sillä jokainen saa tanssia omalla tyylillään ja tehollaan. Harjoituksen tehoa on täysin mahdollista säädellä itse oman osaamisen ja kunnon mukaan. Saat tästä ohjeet tunnilla. Tunnin lopuksi rauhoitutaan venytellen.

Tällä kurssilla ihan jokainen pysyy mukana ja saa onnistumisen kokemuksia!

Kurssien osallistujamäärä maksimissaan 16 henkilöä / kurssi.

Lue lisää Laviksesta osoitteesta lavis.fi.

 

Hinnat

Kausihinnat:

150e /  henkilö (=10e / kerta). Kausimaksu laskutetaan kolmessa erässä.

Kysy hinta erikseen, mikäli haluat mukaan kesken kauden!

Kertamaksu:

Lavikseen voit tulla myös kertamaksulla, mikäli saliin mahtuu. Kertamaksu 11e. Ilmoittautumisjärjestelmää kehitetään vielä ja lisää tietoa on luvassa viimeistään elokuussa.

Maksu pankki-/luottokortilla, muut maksutavat eivät ole mahdollisia. Saavuthan paikalle riittävän ajoissa, jotta tunti pääsee alkamaan ajallaan.

 

Alennukset

Mikäli haluat käydä kahdella viikkotunnilla, saat toisen tunnin -25% alennuksella. Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10% hinnoista. Alennusoikeus on todistettava.

 

Ulpun Lavis-tunneista sanottua:

Ulpu on vaan niin parasta. Kurssilla voi treenata ihan selkä ja hiukset märkänä tai sitten vähän verkkaisemmin. Tunnin jälkeen oli aina iloinen mieli! Se musiikki ja liikunta eli fyysinen ja henkinen hyvinvointi. Ihan vaan parasta!

Oli tosi kiva kurssi. Eri tasoiset tanssijat pärjää samassa, koska suorituksen voi tehdä vaativammin tai vai askeltaa. Ikä ei estä! Useilla iäkkäillä nivelvaivoja, ei ole pakko pomppia niin paljon kuin nuorempana.