skip to Main Content

Seuratanssikurssit järjestetään maanantaisin (alkeet ja alkeisjatko) 31.8. – 14.12.2020 sekä torstaisin (alkeet) 3.9. – 17.12.2020.

Yhteensä 15 kurssikertaa. Syyslomalla (vko 42) ei pidetä tunteja.

 

Seuratanssin alkeet maanantaisin ja torstaisin klo 18.00-19.30

Kurssilla opetettavat lajit: foksi, fusku, tango, bugg, hidas valssi, chacha. Molempien päivien kurssiohjelma on sama. Valitse itsellesi sopiva päivä!

Seuratanssin alkeiskurssilla ei tarvitse osata mitään muuta kuin kävellä paikalle. Voit siis tulla täysin pystymetsästä ilman mitään käsitystä mistään. Sen verran on tietysti hyvä tietää, että kuka on ja missä asuu, että löytää takaisin kotiinkin.

Kurssien osallistujamäärä maksimissaan 13 paria / kurssi.

 

Seuratanssin alkeisjatko maanantaisin klo 19.45-21.15

Kurssilla opeteltavat lajit: Kaikkia alkeiskurssilla opeteltuja lajeja syvennetään. Uusina lajeina rumba ja humppa.

Alkeisjatkokurssille tullessasi sinun täytyy hallita vähän enemmän kuin nimesi. Olisi tärkeää, että muistaisit alkeiskurssilla opetettujen lajien perusaskeleet ja -kuviot. Rumba ja humppa saavat olla tässä vaiheessa vain hassuja sanoja. Niihin tutustut alkeista alkaen.

Kurssin osallistujamäärä maksimissaan 13 paria.

 

Hinnat

Kurssien hinta 180e / henkilö (= 12e / kerta). Kausimaksu laskutetaan kolmessa erässä.

Kysy hinta erikseen, mikäli haluat mukaan kesken kauden!

 

Alennukset

Mikäli haluat käydä kahdella viikkotunnilla, saat toisen tunnin -25% alennuksella. Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10% hinnoista. Alennusoikeus on todistettava.

 

Näin kertoo eräs kursseille osallistunut:

Ei se ollutkaan pusipusi, halihali hommaa!!!‬‬ Pari vuotta sitten rohkaistuin vinkistä menemään Ulpun alkeistunneille. Hieman piti kivestä veistetyn Harrikkamiehen ottaa itseään niskasta kiinni, mutta menin silti. Olihan se outoa seistä rivissä yksin, ilman yhtään kaveria. Nyt jälkikäteen ajateltuna ei paremmin olisi voinut käydä. Ulpu otti hienosti tilan haltuun ja iloisella sekä selkeällä tavalla sai tämänkin romuluisen miehen liikkumaan. Aluksi kieltämättä tuntui siltä, että vasempia jalkoja oli 2, mutta niin vaikutti olevan muillakin eli se siitä. Oltiin siis kaikki samalla viivalla. Nyt siis, jos sinä mies joka et vielä ole käynyt koskaan tunneilla niin rohkeasti mukaan!