skip to Main Content

Seuratanssikurssi järjestetään maanantaisin 13.1. – 4.5.2020. Yhteensä 15 kurssikertaa.

Hiihtolomalla (17.2.) ja pääsiäismaanantaina (13.4.) ei ole tunteja.

Seuratanssin alkeet klo 18.00-19.15.

Kurssilla opetettavat lajit: foksi, fusku, tango, bugg, hidas valssi, chacha.

Seuratanssin alkeiskurssilla ei tarvitse osata mitään muuta kuin kävellä paikalle. Voit siis tulla täysin pystymetsästä ilman mitään käsitystä mistään. Sen verran on tietysti hyvä tietää, että kuka on ja missä asuu, että löytää takaisin kotiinkin.

Voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa.

Hinta

Kurssin hinta 135e / henkilö.

Kausimaksun voi tarvittaessa maksaa kahdessa erässä. Esitä tämä pyyntö ilmoittautumisen yhteydessä.

Kysy hinta erikseen, mikäli haluat mukaan kesken kauden!

Alennukset

Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset -10% hinnoista. Alennusoikeus on todistettava.

Kalvaako epäilys?

Jos tämä ei olekaan sinun juttusi? Jos kaikki onkin kerrassaan kamalaa? Ilmoittaudu silloin koodilla ”startti”! Tällöin sitoudut viiteen ensimmäiseen kurssikertaan 50 euron hintaan. Tämän jälkeen voit lopettaa kurssin siihen tai maksaa erotuksen jäljellä olevasta kurssimaksusta ja jatkaa loppuun saakka.

(Tosin hyvin suurella todennäköisyydellä kurssin loppua kohti osallistujat huomaavat rupattelevansa iloisesti lähes tuntemattomien ihmisten kanssa ja kokevansa outoa mielihyvää liikkuessaan musiikin tahtiin lattialla. Järjestävä osapuoli pidättää oikeuden sallia tämän tapahtuvan.)

Näin kertoo eräs kursseille osallistunut:

Ei se ollutkaan pusipusi, halihali hommaa!!!‬‬ Pari vuotta sitten rohkaistuin vinkistä menemään Ulpun alkeistunneille. Hieman piti kivestä veistetyn Harrikkamiehen ottaa itseään niskasta kiinni, mutta menin silti. Olihan se outoa seistä rivissä yksin, ilman yhtään kaveria. Nyt jälkikäteen ajateltuna ei paremmin olisi voinut käydä. Ulpu otti hienosti tilan haltuun ja iloisella sekä selkeällä tavalla sai tämänkin romuluisen miehen liikkumaan. Aluksi kieltämättä tuntui siltä, että vasempia jalkoja oli 2, mutta niin vaikutti olevan muillakin eli se siitä. Oltiin siis kaikki samalla viivalla. Nyt siis, jos sinä mies joka et vielä ole käynyt koskaan tunneilla niin rohkeasti mukaan!