skip to Main Content

Kurssit järjestetään Tapanilan Urheilukeskuksen Mosatilassa. Sali löytyy heti pääsisäänkäynnin yhteydestä. Urheilukeskuksen osoite on Erätie 3, 00730 Helsinki. Paikalle pääset sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla.

Ilmoittautuminen kursseille sähköpostitse: info@ulpujarva.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös ilmoittautua soittamalla Ulpulle, puh. 040 716 3020.

Ilmoittautuessasi anna seuraavat tiedot: Nimi, sähköpostiosoite, kotisosoite ja tieto mille kurssille olet osallistumassa. Kerro myös, mikäli olet oikeutettu alennukseen.

Laskut lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla, mutta laskutusta varten tarvitaan myös kotiosoite. Laskun saa pyytämällä paperisena.

Oppilaan tilapäisiä poissaoloja ei korvata rahassa. Mikäli poissaoloja tulee esim. pitkittyneen sairauden vuoksi, voidaan korvaamisesta neuvotella erikseen. Otathan heti yhteyttä, kun tiedät poissaolosta tulevan pidempi.

Tanssikoulu Ulpu ei vakuuta oppilaita tapaturmien varalta. Huolehdithan, että oma vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on voimassa.

Kaikkien tanssintuntien hinnat sisältävät arvolisäveron, Teosto-, Gramex- ja lisenssimaksut, opettajan palkka- ja matkakulut, tilavuokran sekä hallinto- ja markkinointikulut.